Αρχική σελίδα
Βιογραφικό
Τομείς Δραστηριότητας
Μεταφράσεις
Διαγωνισμοί - Προσλήψεις
Επικοινωνία
English
Δικηγορικο Γραφειο Ανδρουλακακη
Αβερωφ 23, Ηρακλειο Κρητης, τηλ. 2810-342430
Μεταφράσεις

Το δικηγορικό μας γραφείο παρέχει επίσημες μεταφράσεις ιδιωτικών και δημοσίων εγγράφων, επικυρωμένες από δικηγόρους - μεταφραστές. Οι μεταφράσεις μπορούν να αφορούν ξενόγλωσσα έγγραφα που απαιτείται να μεταφραστούν στην ελληνική γλώσσα, αλλά και αντίστροφα, έγγραφα στην ελληνική γλώσσα που πρέπει να μεταφραστούν επίσημα σε κάποια άλλη γλώσσα.

Μέσω των συνεργατών του, το γραφείο μας μπορεί να παρέχει επικυρωμένες μεταφράσεις σε κάθε δυνατό συνδυασμό γλωσσών.

Πέραν της μετάφρασης, το γραφείο μας αναλαμβάνει τη διαδικασία αίτησης και λήψης "επισημείωσης της Σύμβασης της Χάγης" (Apostille), για έγγραφα τα οποία έχουν εκδοθεί στην Κρήτη ή στην Αθήνα. Η σφραγίδα "Apostille" είναι απαραίτητη προκειμένου να πιστοποιηθεί η γνησιότητα ελληνικών δημοσίων εγγράφων, όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε μία από τις χώρες που έχουν υπογράψει τη Σύμβαση της Χάγης (
πατήστε εδώ για να δείτε κατάλογο των χωρών αυτών). Σχετικά με τη διαδικασία της επισημείωσης (Apostille) μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ. Επίσης, το γραφείο μας αναλαμβάνει την επικύρωση , από τα αρμόδια Υπουργεία και Αρχές, των εγγράφων που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε χώρες που δεν συμμετέχουν στη Σύμβαση της Χάγης.  

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Με ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας, αλλά και στους συνεργάτες μας, αποφασίσαμε να μείνει κλειστό για το κοινό το γραφείο μας την τρέχουσα εβδομάδα.
Μπορείτε όμως να επικοινωνείτε μαζί μας για ό,τι χρειαστείτε στο info@androulakakis.gr.
Η υγεία όλων μας είναι πάνω από κάθε τι άλλο. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί!

Το γραφείο μας λειτουργεί κάθημερινά το πρωί, από τις 09:00 έως τις 14:00, και τα απογεύματα κάθε Τρίτης και Πέμπτης, από τις 17:30 έως τις 21:00.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Τηλέφωνο: 2810-342430

Διεύθυνση: Αβέρωφ 23, Τ.Κ. 712 01, Ηράκλειο Κρήτης

E-mail: info@androulakakis.gr
 

 
Αρχική σελίδαΒιογραφικόΤομείς ΔραστηριότηταςΜεταφράσειςΔιαγωνισμοί - ΠροσλήψειςΕπικοινωνίαEnglish