Διαζύγιο

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα εξετάσουν την υπόθεσή σας και θα σας προτείνουν τις κατάλληλες κινήσεις.

Το γραφείο μας, με μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό υποθέσεων διαζυγίου, μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας εκπροσωπήσει σε υποθέσεις τερματισμού του γάμου.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Αστικού Κώδικα, η λύση του γάμου μπορεί να επέλθει:

  • Συναινετικά, με κοινή συμφωνία των συζύγων, η οποία αποτυπώνεται σε συμβολαιογραφική πράξη.
  • Δικαστικά, σε περιπτώσεις διετούς διάστασης, ισχυρού κλονισμού του γάμου ή αφάνειας.

Στην περίπτωση ύπαρξης ανήλικων τέκνων, αναλαμβάνουμε την ρύθμιση της επιμέλειας, διατροφής και επικοινωνίας των γονέων με αυτά, πάντα με διακριτικότητα και ευαισθησία.

Ειδικώς όσον αφορά τα συναινετικά διαζύγια, το δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλης της διαδικασίας για τη λύση του γάμου ενώπιον Συμβολαιογράφου, την διαδικασία ενώπιον των εκκλησιαστικών αρχών για την πνευματική λύση του γάμου σας, και την καταχώρηση του διαζυγίου ενώπιον του αρμόδιου Δήμου και Ληξιαρχείου, με την ελάχιστη δική σας ταλαιπωρία. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι η ληξιαρχική πράξη του γάμου σας, ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και την εξουσιοδότησή σας μέσω συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε την υπόθεσή σας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2810-342430 ή στο info@androulakakis.gr, ώστε να εξετάσουμε τις περιστάσεις της υπόθεσής σας και τις νομικές δυνατότητες που αρμόζουν σε αυτήν.